Soul-seminaret utsettes til januar

Nye datoer er fredag 20. og lørdag 21. januar

På grunn av for få påmeldte har det blitt bestemt at seminaret, som skulle vært arrangert 8. og 10. desember, utsettes til etter nyttår. Valg av desember som tidspunkt har vist seg å ikke være helt optimalt. Dessuten var det relativt kort påmeldingsfrist. De fleste har det travelt i førjulstida, og seminaret får nå mere tid til å markedsføre seg inn mot målgruppene, som er ungdom mellom 13 og 26 år.

Seminaret blir altså gjennomført som planlagt, men forskyves til fredag 20. og lørdag 21. januar. Dette vil nok være et bedre tidspunkt for de fleste. 

Det koster KUN 200,- i deltageravgift.

Info og påmelding på tlf. 9067 9067 eller epost post@soulfamily.no.

Lær mer om klassisk soul, r&b og blues! Soul Family inviterer unge på Notodden og omegn til seminar, workshop og konserter på Kulturskolen i Bok & Blueshuset. Her vil unge musikere få innføring i stilartene og undervisning på forskjellige instrumenter av kjente norske artister og musikere. 
 
Seminaret går over to dager, fredag 20. januar ettermiddag/kveld og lørdag 21. des. på dagtid. I tillegg blir det stor avslutningskonsert i Livescenen på Bok & Blueshuset lørdag kveld. 
 
Alle mellom 13 og 26 år kan delta. Man kan melde seg på enten som enkeltperson eller band.
 
© Copyright 2019 Europas Bluessenter.
Publiseres med eRedaktør fra itum logo