SOUL NITE m/3 band 21. januar

Lørdag 21. januar kl 21 braker det løs i Livescenen i Bok & Blueshuset. De tre beste norske soulbanda kommer på besøk.

Livescenen - Bok & Blueshuset - lørdag 21. januar 2017 kl. 21

SOUL NITE

Billy T. Band

Greasy Gravy

Bergo's Berme

Velkommen til Soul Nite, en helaften med klassisk soulmusikk og blues med tre forskjellige band og mer enn 20 musikere på scena.

Bergo’s Berme

Bergo’s Berme er et band beståenda av garva musikere med Magnar Bergo som primus motor. Mange kjenner ham som grunnlegger av Drammen Lyd og leder for Norsk Muskkråd. Repertoaret til bandet består av klassisk soul og rhythm ‘n blues. Magnar har samlet et utvalg av musikere han har spilt med siden 1960-tallet og opp til i dag. Medlemmene har medvirket i band som West Avenue Orchestra, Band of the Sixties m.fl.

Greasy Gravy

En gjeng musikere som er kjent fra mange bandkonstellasjoner. Startet som et bluesband tidlig på 2000-tallet, men har med årene skiftet besetning og beveget seg i retning av klassisk soul. Bandet ga ut sin første CD i 2007, og er i februar i år aktuelle med ny CD-utgivelse.

Bandet frontes av sangeren Tom Erik Holmlund fra Brumunddal som ble kjent for folk utenfor Mjøsområdet i miljøet rundt Muddy Waters i Oslo. Gitaristen Espen Liland fra Tønsberg har en lang merittliste. I tillegg til å være fast med Linda Kvam Band blir han gjerne headhuntet når utenlandske soul/blues-sangere trenger en gitarist her i landet. Bandets to dyktige blåsere er Kasper Værnes (tenorsax/fløyte) og Tom Erik Antonsen (trompet). Veteranen Rune Endal spiller bass (ex. Vazelina Bilopphøggers og Vidar Busks True Believers) og Alexander Pettersen håndterer trommene i bandet.

Billy T Band

De som kjenner det norske bluesmiljøet vet at dette bandet har bakgrunn som husband på nå nedlagte Muddy Waters i Oslo. Med William” Bill” Troiani i front på vokal og bass er dette bandet noe av det beste du får servert i denne sjangeren her i landet. Bandet har mottatt to Spellemannspriser for sine plateutgivelser, og er også for 2016 nominert til Spellemann med sin siste utgivelse.

Bandet består av William ”Bill” Troiani (bass og vokal), Håkon Høye (gitar og vokal), Ian F. Johannessen (gitar), Alexander Pettersen (trommer) pluss blås.

Billetter bestilles HER eller i kjøpes ekspedisjonen i Bok & Blueshuset. CC 200,-.

Arr.: Soul Family i samarbeid med Europas Blues Senter og Bok & Blueshuset.

© Copyright 2018 Europas Bluessenter.
Publiseres med eRedaktør fra itum logo