Ettermiddagsblues med Knut Reiersrud lørdag 16. mai kl. 16:00

I over 35 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse.

OPPLEV KNUT REIERSRUD I LIVESCENEN LØRDAG 16. MAI kl. 16:00!
 
Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert. 
 
Knut har gitt ut en rekke plater - både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene. Han har mottatt Spellemannprisen for 2 av dem (vært nominert hele 11 ganger), i tillegg har han også mottatt en Dansk Grammy pris. Han har spilt med storheter som Stevie Ray Vaughan og David Lindley og spilt inn plater i land som Nepal og Iran. Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, jazz og soul, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør.
 
Reiersruds omfangsrike erfaring teller: 16 soloplater, medvirkning på over 300 plateutgivelser og turnéer på alle verdens kontinenter. Han er med sine 54 år for nærmest en levende legende å regne. Bluesen sitter i ryggraden etter læretid i Chicago og New York med musikere som Dr. John og Buddy Guy.
 
Knut Reiersrud spiller blues, norsk folkemusikk og etnisk musikk fra andre kulturer, foruten at han har komponert musikk både for film og teater. Med et arsenal av ulike gitarer og strengeinstrumenter gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.
 
Billetter 250,- inkl. avg. (bestilles her) / 200,- (medl.pris, kun i døra) 
 
Arr.: Europas Blues Senter og Notodden Bluesklubb

 

 

© Copyright 2018 Europas Bluessenter.
Publiseres med eRedaktør fra itum logo