Ettermiddagsblues med Bryggerigangen lørdag 28 feb kl 16-19

NYHET! Vi starter opp med noe man har stor suksess med flere steder, nemlig ettermiddagsblues. Første arrangement er lørdag 28. februar. Bryggerigangen Bluesband sparker i gang kl 16 i Bok & Blueshuset.

Bryggerigangen har holdt på siden slutten av 70-tallet, og er omtalt som «Norges eneste verneverdige bluesband». Deres første LP «Blått Brygg» har nærmest legendestatus i dag, ikke minst pga dens underfundige norske tekster. Bandet var til stadighet å høre på Arno på den tiden og utover på 80-tallet. De som kjenner bandet vet at det alltid handler om god musikk og – ikke minst - gode historier. Selv om to av originalmedlemmene er borte får vi garantert en gjenoppfriskning av noen særdeles frodige og fuktige (og sanne!) historier om de salige herrer Hans Marius Stormoen (bassist) og Jan Lie (trommis). Kanskje blir det noen historier om flere andre obskure Club7-skikkelser også – hvem vet?

Som bandets to overlevende medlemmer, Bent Patey og Tom Gjertsen, sier: «Dette blir en ettermiddag i fornuftens grenseland.» Det tror vi så gjerne.

Her er en slags oppsummering av bandets elleville historie, skrevet av Bent Patey.

Sørg for gjøre unna handlinga og andre påtenkte gjøremål i god tid denne dagen, parker bilen, og opplev en hyggelig lørdags ettermiddag sammen med gode venner i Bok & Blueshuset. Du kommer til å gå ut igjen med et stort smil om munnen :-)

Bryggerigangen Bluesband 2015 er: Bent Patey – vokal og gitar, Tom Gjertsen – vokal og gitar, Frode Larsen – vokal og bass, Olav Gustafsson - trommer.

Medlemmer 150,-/andre 200,-. Bestill billett på forhånd her eller kjøp i døra.

Arr.: Europas Blues Senter og Notodden Bluesklubb

© Copyright 2018 Europas Bluessenter.
Publiseres med eRedaktør fra itum logo