30.11.17: PRINCE - mesteren av soul, pop og rock'n roll

Christer Falck og Audun Vinger samtaler om denne legendariske artisten som har betydd så mye for så mange.

 
Det er få artister i populærkulturhistorien som scorer like høyt som Prince, både i kommersiell og kunstnerisk sammenheng. Og artisten, gitaristen, komponisten, vokalisten, livemusikeren, myten og mennesket har bare fått en større status etter sin brå bortgang. 
 
Christer Falck har vært fan og Prince-ekspert på verdensnivå lenge, og har også tatt sin lidenskap lenger enn de fleste, ved å utgi hyllestplater, tekstantologier og ikke minst sin egen musikalske tributeforestilling, som turnerer landet. Han kommer til Notodden for å fortelle mer om denne meget fascinerende musikeren, gjerne med vekt på Prince som gitarist. 
 
 
Opplev Christer Falck i en underholdende, pasjonert og kunnskapsrik samtale med Audun Vinger fra Dagens Næringsliv.
 
Christer Falck er plateprodusent, plateselskap innehaver, forfatter, forlagseier og programleder, mest kjent fra reality-TV-serien Robinsonekspedisjonen. Han har også før og etter dette vært en aktiv aktør i platebransjen i Norge, kjent for små og uavhengige plateutgivelser. I 1995 startet han C+C Records og i 2010 startet han Falck Forlag AS.
 
Audun Vinger er redaktør og musikkanmelder i Dagens Næringsliv. Han har vært mangeårig redaktør av gratisavisen Natt & Dag, i perioden fra 2008 – 2014 var han redaktør for Gyldendals litteraturtidsskrift Vinduet.
 
Arrangementet foregår i Juke Joint Studio torsdag 30.11. kl. 19-20. Dørene åpner kl. 18.
 
 
Arr: Notodden Bibliotek og Europas Blues Senter
© Copyright 2019 Europas Bluessenter.
Publiseres med eRedaktør fra itum logo